Nkuku

De naam Nkuku verwijst naar een dorp in Zambia. Nkuku werkt met ambachtslieden over de hele wereld, die stuk voor stuk verbluffend mooie producten met de hand maken volgens traditionele methoden die al generaties lang worden doorgegeven.

Nkuku ontwerpt handgemaakte woon- en lifestyleproducten. Het bijzondere van dit merk is dat die producten over de hele wereld worden gemaakt. Het merk combineert tijdloos design met traditionele skills en natuurlijke materialen. Resultaat is een unieke collectie geïnspireerd op de natuur. Ieder product heeft een verhaal te vertellen!

Dit is passend bij het concept van Nofluk. Pure, unieke materialen met een verhaal. Unieke, handgemaakte producten worden veelal met liefde en passie gemaakt. Dat zie je terug in het eindresultaat.

De elegante Nkuku Eliza glazen hanger die verkrijgbaar is bij Nofluk is zo’n product. Met een duidelijke handtekening van Nkuku.

Het Engelse merk Nkuku krijgt ook in Nederland langzaam maar zeker meer voet aan de grond. Het merk werkt samen met ambachtslieden over de hele wereld, om zo unieke en handgemaakte woonartikelen te kunnen aanbieden. Natuurlijke materialen die middels traditionele vaardigheden tot lifestyle items worden verwerkt bepalen het karakter van Nkuku. Elk product is geïnspireerd op de natuur en vertelt zijn eigen verhaal. Het resultaat is een unieke collectie die personen met de meest uiteenlopende stijlen weet te bekoren.

Enig resultaat